I morgon startar årets längsta julkalender

Jag har varit lite inaktiv på bloggen den senaste tiden beroende på en kombination av många provningar runt om i vårt avlånga land, förberedelser inför både SM i spansk vinkunskap och vinmässan i Piteå och framför allt att fylla alla luckorna i Eriks julkalender.

Med facit i hand så är det välinvesterad tid. Om vi börjar med SM i vinkunskap, så segrade jag där tillsammans med Sara Wetterling från Winestories och Peter Ericsson från Words & Wines, riktigt härligt för en som älskar att vinna. Det här har också ökat min kunskap om spanska viner ytterligare vilket Ni följare på bloggen kommer att ha fördel av i form av tips fantastiska spanska viner.

Vinmässan i Piteå blev också en succé med nytt besöksrekord.

Men, det viktigaste tillslut, luckorna i Eriks julkalender, det är ett tidskrävande jobb som jag gärna gör för att tipsa Er om drycker som Ni skall köpa innan jul.

Med start den 1 november och fram till julafton kommer jag att varje dag öppna en ny lucka här på bloggen. Varje vecka kommer jag att tipsa om ett vitt, ett rött, ett mousserande, ett starkt och ett sött vin och det kompletteras av en öl och ett alkoholfritt alternativ. Vissa dagar såsom i morgon blir det två tips eftersom det sammanfaller med ett recept, så det är bara att ladda för morgondagen, då världens längsta julkalender drar i gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *