Skip to content
  • 0
    • Du har inga produkter i varukorgen.

  • Add anything here or just remove it...
Erik GrödahlErik Grödahl
  • PROVNINGAR
  • UTBILDNING
  • AKTUELLA PROVNINGAR
  • BLOGG
  • Om mig
  • Minikurser online
  • Presentkort
  • 0

    Varukorg

    Du har inga produkter i varukorgen.

Ugnsbakad skrei med inspiration från Sydostasien

God fortsättning på det nya året. Jag hoppas att Ni har haft ett bra jul- [...]

18
jan
Januarifönstret – öppning 3

Producenten Mullineux från Swartland har utsett till Sydafrikas bästa producent av Platter tre av de [...]

06
jan
Januarifönstret – öppning 2

Tidigare var starkvinet Pineau des Charentes, en dryck som jag alltid hade med på mina [...]

05
jan
Januarifönstret – öppning 1

God fortsättning på 2023 smak- och dryckesvänner. Jag startar året med januarifönstret som det här [...]

04
jan
Julkalender by Erik Grödahl – lucka 46

Jonty’s Duck Pekin White 2019 (Nr 2950, pris 119,-) är en hyllning till gårdens hårt [...]

22
dec
Spanska köttbullar med tomatsås och aioli

Då är vi framme vid årets sista krönika och jag inleder min ingress på samma [...]

21
dec
Julkalender by Erik Grödahl – lucka 44

Veckans halva är superfyndet Gonzales Byass Nectar Pedro Ximenéz (Nr 76540, pris 90,-/halvflaska). Det mesta pekar [...]

20
dec
Julkalender by Erik Grödahl – lucka 42

En stor favorit hos många under förra helgens bubbelprovningar var Motzenbäcker Riesling Kalkstein Brut NV [...]

16
dec
Julkalender by Erik Grödahl – lucka 42

I dag söker jag mig till Etna’s sluttningar på Sicilien till producenten Tornatore och deras [...]

15
dec
Julkalender by Erik Grödahl – lucka 41

Kombinationen Nederländerna och mörkt starkt öl är väl inte det första vi tänker på, men [...]

14
dec
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • …
  • 51
En livsnjutare med passion för god mat och dryck.

Mat och dryckestips med fokus på hållbarhet och hög kvalitét. Skriver om de perfekta kombinationerna i mötet mellan maten och drycken.

Årets Svenska Vinprofil 2016.

Prenumerera på recept och dryckestips från mig.

Senaste inlägg
  • 18
    jan
    Ugnsbakad skrei med inspiration från Sydostasien
  • 06
    jan
    Januarifönstret – öppning 3
  • 05
    jan
    Januarifönstret – öppning 2
  • 04
    jan
    Januarifönstret – öppning 1
Taggar
alkoholfritt Andalucia Andalusien Bourgogne Cabernet Sauvignon Champagne Chardonnay chile Choklad Coastal Region Dessert Dessertvin dryckestips ekologiskt Espana Frankrike Fyndvin Italien Jerez julkalender Kalifornien Katalonien Kroatien Loire middagstips mousserande Pinot Noir Portugal recept Riesling Rioja Rött vin Sherry Spanien Starkvin Sverige Sydafrika Tyskland USA Vegan vegetariskt Vin Vintips Vitt vin öl
Kategorier
  • Alkoholfritt (99)
  • Allmänt (8)
  • Biodynamiskt (4)
  • Bröd (4)
  • Cava (4)
  • Champagne (24)
  • Choklad (4)
  • Cider (1)
  • Corpinnat (1)
  • Dessert (32)
  • Dessertvin (10)
  • Dryckestips (153)
  • Glögg (3)
  • Lakrits (1)
  • Middagstips (57)
  • Mouserrande (5)
  • Mousserande (37)
  • Öl (60)
  • Recept (104)
  • Rom (1)
  • Rosévin (12)
  • Rött vin (87)
  • Sherry (40)
  • Skaldjur (3)
  • Smårätter (4)
  • Soppor (3)
  • Starkvin (49)
  • Tilltugg (4)
  • Uncategorized (34)
  • Vegan (12)
  • Vegetariskt (20)
  • Vintips (257)
  • Vitt Vin (99)
  • Köpvillkor
  • Personuppgiftspolicy
  • Om mig
Copyright 2023 © Zero Dosage AB
  • PROVNINGAR
  • UTBILDNING
  • AKTUELLA PROVNINGAR
  • BLOGG
  • Om mig
  • Minikurser online
  • Presentkort
  • Logga in

Logga in

Glömt lösenordet?

Registrera

Dina personuppgifter kommer användas för att förbättra din upplevelse på webbplatsen, hantera åtkomst till ditt konto och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.