Julkalender by Erik Grödahl – lucka 39

Jag har tidigare skrivit att jag helst jobbar i realtid och därför har julkalendern haltat lite de senaste veckorna. Jag fick oplanerat hoppas in och jobba i min frus företag, vilket jag gör mer än gärna, ett antal provningar och ett handbolls VM för damer på plats har upptagit en stor del av min tid. Men nu blir det en intensiv avslutning på kalendern. Förra helgen hade jag två provningar på temat rom & choklad och det var premiär för Papiamento i mina provningar. Jag hade med två sorter som får var sin lucka. Först ut Papiamento Carnival (Nr 57342, pris 479,-). Papiemento Caribbean Carnival har lagrats åtta år på på fat av amerikans vitek. Stor doft med toner av gräddkola, citrus, choklad och färsk tobak. Smaken är rund och mjuk, vi avnjöt den runt 17 grader till en jordnötstryffel och det var en fantastisk kombination. Det här är mycket rom för pengarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *