Kan våren hunnit till Languedoc redan i februari? Oavsett om våren har kommit eller ej, så har vi en massa biologiska viner som släpps, enmassa måltider med en mix avd et svenska och franska köket.
För dessa dagar är för dig som är livsnjutare med livskvalité.
Du kommer redan på onsdag eftermiddag/kväll. Vi börjar med middag med vinprovning så att vi får igång våra smaklökar.
Torsdagen besöker vi ett par vingårdar och äter lunch på någon liten fransk restaurang. Middagen denna kväll blir på Domaine De Brousson, alltså hemma hos oss.
Fredagen blir det mera viner och så en riktigt bra olivoljeprovning. Middagen intar vi på en riktigt bra fransk restaurang ca åtta km från oss.
Lördagen beger vi oss in till Bedarieux och går på BIO-logsik torghandel och dricker en
kopp kaffe vid torget. Kanske att vi hinner med lite kultur och beger oss till sjön Lac Du Salagou.
Middagen denna kväll blir en av de bättre restaurangerna en liten bit från oss.
Söndagen blir att resa hemåt, till vintern i norr, för nu har du fått känna på den franska
våren.
Pris: 10 800:- plus resa.
Luncher ingår inte och inte heller kaffet/fikat på lördagen.
Resan hit. Bokar du med Erik och så blir det RESIA i Piteå som ser till att ni kommer till oss
dessa dagar.
Bon appétit!
Boka direkt på erik@chocodeli.se
onsdag 7 feb | Middag + vinprovning | Brousson | 19.00 | Christine Mounton Bertoli |
torsdag 8 feb | Vinprovning | Clos Bagatelle | 10.00 | Christien Deluze |
Lunch | St Chininan | |||
Vinprovning | Domaine Viranel | 14.30 | Nicolas Bergasse | |
fredag 9 feb | Vinprovning | Chateau Perdiguier | 10.00 | Samuel |
Lunch | Pradine les Haut | 12.00 | ||
Olivprovning | Pradines la Bas | 14.15 | Corinne | |
lördag 10 feb | Marknad | Bedarieaux | 10.00 | Anders |
Lunch | ||||
Vinprovning | Moulin Gimié | 14.30 | Francois Gimié | |
Middag | L’Ambassade | 19.30 | Marc Benin |