Premiär för mat & vinweekend Domaine de Brousson 7-11/2


Kan våren hunnit till Languedoc redan i februari? Oavsett om våren har kommit eller ej, så har vi en massa biologiska viner som släpps, enmassa måltider med en mix avd et svenska och franska köket.
För dessa dagar är för dig som är livsnjutare med livskvalité.

Du kommer redan på onsdag eftermiddag/kväll. Vi börjar med middag med vinprovning så att vi får igång våra smaklökar.
Torsdagen besöker vi ett par vingårdar och äter lunch på någon liten fransk restaurang. Middagen denna kväll blir på Domaine De Brousson, alltså hemma hos oss.

Fredagen blir det mera viner och så en riktigt bra olivoljeprovning. Middagen intar vi på en riktigt bra fransk restaurang ca åtta km från oss.
Lördagen beger vi oss in till Bedarieux och går på BIO-logsik torghandel och dricker en
kopp kaffe vid torget. Kanske att vi hinner med lite kultur och beger oss till sjön Lac Du Salagou.
Middagen denna kväll blir en av de bättre restaurangerna en liten bit från oss.
Söndagen blir att resa hemåt, till vintern i norr, för nu har du fått känna på den franska
våren.
Pris: 10 800:- plus resa.

Luncher ingår inte och inte heller kaffet/fikat på lördagen.
Resan hit. Bokar du med Erik och så blir det RESIA i Piteå som ser till att ni kommer till oss
dessa dagar.
Bon appétit!

Boka direkt på erik@chocodeli.se

 

onsdag 7 feb Middag + vinprovning Brousson 19.00 Christine Mounton Bertoli
torsdag 8 feb Vinprovning Clos Bagatelle 10.00 Christien Deluze
Lunch St Chininan
Vinprovning Domaine Viranel 14.30 Nicolas Bergasse
fredag 9 feb Vinprovning Chateau Perdiguier 10.00 Samuel
Lunch Pradine les Haut 12.00
Olivprovning Pradines la Bas 14.15 Corinne
lördag 10 feb Marknad Bedarieaux 10.00 Anders
Lunch
Vinprovning Moulin Gimié 14.30 Francois Gimié
Middag L’Ambassade 19.30 Marc Benin

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *