Följ med på vinresa till Languedoc, en okänd pärla för de flesta svenskar, som är den region i Frankrike som har kommit längst när det gäller hållbarhet inom mat & dryck.
Vi kommer att vara inkvarterade på Domaine De Brousson (http://www.domainedebrousson.com) där vi äter alla frukostar, genomför utbildning och äter tre middagar.
Program som följer:
Lördag 6 oktober
Ankomst eftermiddag/tidig kväll.
Presentation av programmet
Middag med ekologiska viner
Söndag 7 oktober
Utbildningsdag där vi provar vin och lär oss mer om hållbarhet, ekologiskt och biodynamiskt och utreder dessa begrepp.
Middag Domaine De Brousson
Måndag 8 oktober
Pezenas och Marseillan
Cecil Du Parc
Lunch
Noilly Prat
Domaine la Grangette
Middag Domaine De Brousson.
Tisdag 9 oktober
Clos Bagatell
Lunch
Pradines les Bas.
Middag på lokal restaurang
Onsdag 10 okt:
Avresa efter frukost
För mer information kontakta erik@grodahl.se